Jarní výprava

JARNÍ VÝPRAVA BYLA ZRUŠENA.

Jarní výprava se blížila, ale teď se zase spíše vzdaluje… Naplánovali jsme ji na víkend 27 – 29. března, protože je ale veškerá skautská činnost kvůli epidemii pozastavena, posune se kdo ví na kdy – nejspíš na podzim.

Místo výpravy je skautská základna ve Zlaté Koruně nedaleko Českého Krumlova. Ubytování vyhrála nadějkovská skautská hlídka Cácory za své 2. místo v krajském kole Svojsíkova závodu. A protože v části závodu spolupracovala s hlídkou Východ z Českých Budějovic, bude tato výprava společná. Po podzimní společné výpravě s táborskou dívčí Hayamou se tak tentokrát seznámíme s klučičím oddílem. Výprava je určena pro skauty, skautky, vlčata i světlušky.

Na základně jsou postele s matracemi, takže není potřeba brát s sebou karimatky. Pokud jste zvědaví, jak to tam vypadá, můžete se podívat na tyto stránky: https://podkleti.skauting.cz/zakladna-zlata-koruna/informace/

S sebou si vezměte náhradní oblečení, pláštěnku, spacák, polštář, oblečení na spaní, přezůvky, baterku, KPZ, láhev, hrneček, ešus, příbor, nůž, kartáček a pastu na zuby, hřeben, (ručník, šampon), kartičku pojišťovny, skautský šátek, skautský kroj (kdo má). Také jídlo na páteční večer; pak už si budeme vařit.

Cena je 300 kč a zahrnuje hlavně jídlo a dopravu.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.