Skautská registrace 2024

Už se nám blíží konec roku a začátek nového, tudíž nastal čas zaplacení skautského členského příspěvku (neboli skautské registrace). Pro příští rok je to 420 kč.

Rodiče nováčků prosíme také o vyplnění přihlášky do oddílu. Přihlášky předáme na schůzkách nebo pošleme mailem.

Peníze můžete buď poslat na účet našeho přístavu Třináctka Opařany nebo přinést v hotovosti na schůzku, nejpozději do soboty 6. ledna.

Číslo účtu je 2201928963/2010. Jako variabilní symbol napište rodné číslo dítěte (při hromadné platbě vyberte jedno z nich, nemusíte posílat za každé zvlášť) a do poznámky (zprávy pro příjemce) jméno. Pak prosím dejte vědět, že už jste zaplatili, ať máme přehled 🙂

Členská karta – v rámci registrace máme možnost objednat pro členy oddílu členskou kartu, která může kromě prokázání věku (např. při cestování) sloužit k čerpání různých výhod a slev. Neplatí se nic navíc, je v ceně registrace. Bližší informace jsou zde: https://krizovatka.skaut.cz/skautske-benefity/clenska-karta/clenska-karta-prinasi-radu-vyhod . Pokud máte zájem, pošlete prosím také fotografii ve formátu alespoň 1200×1600px, buď elektronicky nebo vytištěnou.

Pokud byste teď měli se zaplacením skautského příspěvku nějaký problém, dejte prosím včas vědět a můžeme se domluvit třeba na rozložení platby do více období během roku.

K čemu je členský příspěvek?

Je to každoroční potvrzení členství ve spolku Junák – český skaut. Slouží k zajištění chodu celé organizace, například k úhradě nákladů, které není možné pokrýt dotacemi a obtížně se na ně hledají jiné zdroje, částečné financování různých projektů (Skauting pro školy, Zvyšování kvality neformálního vzdělávání) nebo členské příspěvky ČRDM (České rady dětí a mládeže), na skautské časopisy, finanční rezervy do budoucna atd.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.